Het merk Coup d’Eclat

/Het merk Coup d’Eclat
Het merk Coup d’Eclat 2018-02-14T22:58:37+00:00

COUP D’ECLAT®

Bij het eenvoudig ophalen van COUP D’ECLAT®, denken de vrouwen onmiddellijk aan de Lifting Ampullen. Wereldwijd bekend sinds meer dan 40 jaar maar COUP D’ECLAT® heeft nog veel meer te bieden !
COUP D’ECLAT® is eerst en vooral een merk dat als opdracht gekregen heeft om de vrouwen te begeleiden in hun onderzoek naar een ophelderende schoonheid.
Zelfs als de zoektocht naar glans universeel is, betreft zij profielen die aan de zeer verschillende kosmetische verwachtingen voldoen: van de gevoelige huid naar de rijpere huid zonder de verstikte huid te vergeten, heeft ieder vrouw een specifieke “Coup d’éclat” nodig, haar coup d’éclat®.

De lifting Ampullen coup d’Eclat zijn wereldwijd bekend en waren het schoonheidsgeheim van de Franse en Europese vrouwen sinds hun uitvinding in 1975.
Dankzij hun nieuwe generatie van plantaardige actieve werkstoffen, is de Coup d’Eclat lijn bereid om iedere vrouw te helpen om haar schoonheidskapitaal te behouden en te strijden tegen de verouderingstekens.

De Gevoelige en Reactieve Huid Lijn is ontworpen voor de huid onderworpen aan rode plekken, die hoge tolerantie en anti-age doeltreffendheid willen verenigen.

De Anti-Aging Lijn is ontworpen geweest om huidveroudering te voorkomen en actief te bestrijden.